Beoordelingen van ROAST Bar & Grill Hilversum

Recente recensies van ROAST Bar & Grill Hilversum

5 sterren na 177 reviews

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en gelukkig hoeven we bij jullie nooit lang te wachten. Het eten is er altijd eerder dan bevestigd.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon heeeeerlijk

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk, goede porties, vers en warm.

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten door super chef gemaakt

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden sparibs en bitterganituur met patat,bitterganituur was koud en slap en patat was ook koud jammer,sparibs oké maar duur voor wat je krijgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en erg lekker!!

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Heerlijk eten en altijd goed warm, snelle bezorging leuk vriendelijk personeel. Ga zo door👍

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Angus burgers vonden we iets te rauw en beide burgers (ik had kip) veel extra toegevoegde flavour of zo, de natuurlijke burger smaak ging wat ons betreft beetje verloren. De ribs heb ik niet geproefd maar waren zo op.... Friet erg lekker!

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten, en top service!

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was top! Vlees super mals en heerlijke patat! Zeker een aanrader.

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best burger in town!

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snelle bezorging. De spareribs sweet waren favoriet.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoe briljant en lekker een BBQ kapsalon deluxe😁

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk! Echt een aanrader!

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk maar wel een beetje teveel 😁

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere ribs, knoflooksaus was niet te rammen.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit top als altijd, alleen weer jammer dat er niet naar de extra opmerking gekeken word betreft de saus. Dat is dan weer wel weer minder. Smaak en bezorging was top natuurlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De reverse seared prime-rib was heurljjk

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind het vlees bij jullie verrukkelijk! En heel fijn dat jullie steeds zo snel zijn. Ook is iedereen altijd erg vriendelijk bij jullie. Top! Mocht je een tip willen, dan zou ik iets aan het slaatje doen dat altijd wordt bijgeleverd. Absoluut geen hoofdzaak, maar dat vind ik niet passen bij hoe goed en lekker de rest van de bestelling altijd is.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bacon was niet gebakken en dat is echt niet lekker. Ben ik niet gewend van jullue, viel reuze tegen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden de borrelbox. Het was heerlijk zoals altijd.. alleen de nacho’s waren helemaal zacht. Het was nu een grote kaas klomp zonder chipjes.. , dit is niet wat we gewend waren van afgelopen keren.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer 4 sterren. Van de spareribs hebben we weer heerlijk gegeten! In plaats van de knoflooksaus was er een andere saus meegekomen die nogal gepeperd was. Niet onze smaak. Ook de sweets waren niet aan de bestelling toegevoegd.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mega goed, vet lekker! En bezorging top!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt heerlijk. Het was net aan warn maar nog net

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik was dit keer wat teleurgesteld... de overloaded fries was niet zoals ik gewend ben... er zat zeker de helft minder in dan de vorige keer.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en heerlijk gegeten! Even goede kwaliteit en zorg voor het eten als dat je in het restaurant komt eten. Top!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles uitstekend

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten heeft mij heerlijk gemaakt (zoals altijd). Dit keer had ik ook nachos bij mijn bestelling, alleen waren deze helemaal doorweekt van de olie dat vrij was gekomen door de gesmolten kaas. Hierdoor waren de nachos niet meer te eten en moest ze helaas weggooien.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd smaakte het vlees goed, alleen de bijbehorende saus had geen smaak. En ik denk dat de home made sweets op waren, die zaten er niet bij. Die zijn ook altijd erg lekker

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supermals vlees en stipt op tijd bezorgd!

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke ribeye en top gezinsmaal

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een snelle bezorging binnen de tijd die is aangegeven door een vriendelijke bezorger. Helaas was de halve cocktail door de tas heen gegaan. De carpaccio was geen carpaccio maar eerder ribeye, jammer. De burger met friet is erg lekker, een echte aanrader!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging snel als altijd, helaas deze keer al het eten koud en veel te zout. Kan ook wel eens gebeuren. Hopelijk de volgende keer beter!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De box met chickenwings zijn toch echt wel een aanrader! Daar kan de Kentucky Fried Chicken niet aan tippen! Heerlijk van de Green Egg. De smaak is perfect!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 20 minuten bezorgd (wat super snel is op een zaterdagavond), heerlijk vers, warm en uitstekende kwaliteit eten! Aanrader.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De moinkballs waren taai en saai. Het biefstuk wat ik heb gekregen werd koud geleverd zonder aluminiumfolie er omheen zodat het eventueel wat warm blijft. Biefstuk was taai, koud en de rook smaak zat er veel te veel in. Voor 75,- echt een grote teleurstelling. Sorry. Meer kan ik er helaas niet van maken.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging fijn op tijd. Vlees helaas erg koud en taai. Wel lekker veel 'erbij'.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een vriendelijk meisje bracht de bestelling. Mooi op tijd. Het was heerlijk en goed verzorgd! Er zat als extra een heerlijke brownie bij, verrassend! Prima Bedankt

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer mals en smaakvol vlees. Werd bezorgd met warme, knapperige patat die gelukkig minder zout was dan de vorige keer. Frisse salade on the side maakt het helemaal af. Wij zullen dit vaker gaan bestellen!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In no-time mijn favoriete station op het gebied van home-delivery. In plaats van naar een restaurant te verplaatsen, verplaatst het restaurant naar huis. Topkwaliteit!!!! Jullie hebben er een vaste klant bij 👍

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers en stipt op tijd bezorgd! Erg fijn!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! De bonbons waren een aangename en lekkere verrassing.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en altijd super lekker!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk was het weer! Mooi op tijd, alles aanwezig en superlekker

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfekt

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom genoten van het vlees van de green egg! Heerlijk mals en mooi medium👌🏻. Volgende keer bestellen we een extra portie koolsalade die is zo lekker. En dank voor de mooie fles wijn!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor herhaling vatbaar! Vlees was alleen niet heel warm

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk maar wel een beetje jammer dat de beloofde home made sweets er niet bij zaten.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Super vlees en meer dan voldoende van alles.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke loaded fries en de 100% black Angus burger besteld. Werd in no-time geleverd en we hebben deze dan ook nog lekker warm opgegeten. Behoorlijke porties en een zekere aanrader.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De hapjes waren goed, warm en knapperig. Lekker stevige smaken zoals je verwacht van een restaurant dat Roast heet en BBQ gerechten maakt :-) De cocktails smaakten heerlijk, en wat fijn dat een non-alcoholische cocktail voor een volwaardige cocktail door kan gaan. Ik ben tevreden!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ongelooflijk lekker zo als altijd!!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was precies op tijd, super op temperatuur en heerlijk! Echt genoten :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke black angus burger, rijk belegd en goed van smaak. Frietjes ware ook lekker, beetje afgekoeld. Alles bij elkaar voor herhaling vatbaar.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en uitstekend eten.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, optijd bezorgd en zelfs nog een gratis brownie. Heerlijk!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs en friet. Vlot bezorgd.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en lekker eten en snelle service!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk! Echt top.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uiteraard weer top!! Snel, erg lekker en met een leuke dessertverrassing!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering (20 minuten). Alleen viel de zoete spareribs heel erg tegen helaas. Verder waren de frietjes en de brownie wel heerlijk gelukkig.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en erg lekker.

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!! De enttecote smaakte alsof hij rechtstreeks uit de pan kwam, ipv thuisbezorgd. Dan heb je het goed voor elkaar!!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekend restaurant! bezorging ook prima (temperatuur van eten was prima). alles was goed op smaak. aanrader

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Is handig om op de doosjes te schrijven wat er in zit. Is nu op goed geluk de diverse vleesgerechten uitdelen. Maar verder was het weer genieten! Heerlijk gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk eten. Echt weer genoten. De prijs van € 4,00 voor een klein bakje coleslaw vind ik wat overprijst

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijk eten en zo snel bezorgd binnen het half uur fantastisch tot gauw

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfekt

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging niets op aan te merken. Verder zag alles er goed verzorgd uit. Alleen jammer dat de spareribs al zeker een paar uur geen hittebron meer hadden gezien. Half opgewarmd en het vlees viel niet gaar van het bot af.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn vaste klanten geworden in korte tijd. Mijn vrouw en ik eten bijna altijd de pulled pork burger. Malse pulled pork met een smaak om letterlijk je vingers bij af te likken. Heel erg aan te raden!

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwaliteit is niet geheel top

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een keer wat speciaals besteld om toch nog wat te maken van 12,5 jaar getrouwd te zijn in deze tijden. Nooit eerder hier besteld. En wat een succes! Op tijd bezorgd, alles netjes afgeleverd, compleet, heerlijk geurend, en het allerbelangrijkst: heerlijk smakend. Maar dan ook echt heel erg lekker. Water loopt me alweer in de mond...

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk leek op het begin weinig maar uiteindelijk hadden we meer dan genoeg gegeten. De nachos waren alleen moeilijk te eten en waren als enige koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer besteld. Helaas lagen er 2 kuipjes saus open waardoor alles gelijk onder de smurrie zat: De spareribs waren op zich goed, echter voor een bbq restaurant had ik voor dat geld een andere kwaliteit verwacht. Het eten was ook niet echt heel warm, maar op zich goed genoeg. De burgers van de vorige keer waren beter.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging prima op tijd. Helaas was het eten niet helemaal naar wens. Ik heb meerdere malen in het restaurant zelf gegeten, daar was de smaak stukken beter. Het eten was ook al vrij koud, dus dat helpt niet. Misschien andere verpakking gebruiken bij bezorgen?

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd prima , lekker geroosterd vlees. Jammer is wel dat het altijd al lauw is als het bezorgd wordt.Als er iets op gevonden kan worden dat het vlees warm blijft zou het perfect zijn(wikkelen in aluminiumfolie bv?)

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sweet spareribs waren weer verrukkelijk!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Eerste keer en zeer tevreden. Razendsnel en het vlees was heerlijk.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Ribeye en ook de koolsalade die erbij was, was heerlijk.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet goedkoop maar wel heel lekker eten. Snelle vriendelijke bezorging en het eten was goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke rib-eye en frieten- voor herhaling vatbaar!

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd netjes op tijd bezorgd. Alle producten waren goed verpakt en netjes gestickerd per gerecht. Bereidingswijze zat er keurig bij. Alleen stond van tevoren niet gemeld dat je bij het voorgerecht een steak ring nodig had. Kwaliteit van het eten was top! Alle gerechten waren goed op elkaar afgestemd en smaakten heerlijk. Eigen bereiding was minimaal en kon je dus lekker genieten samen van de kerst! Complimenten

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was geweldig en de bezorging was precies op tijd!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten, op tijd gebracht en nog heerlijk warm

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend en heerlijk eten van ROAST Bar & Grill. Vlotte bezorging.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Lekkere burgee en friet, vlot bezorgd en goed warm. De extra koolsla had iets meer mogen zijn, maar de rest was overvloedig.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben nu voor de 2e keer besteld bij Roast en het was weer heerlijk! Mooi op tijd bezorgd, alles warm en netjes verpakt. Het vlees mals en veel smaak, ook speciale verzoeken waren geen probleem. Top!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Heel vriendelijk meisje die het eten bezorgde. Was eerst even de frietjes vergeten, maar kwam die al heel snel keurig naleveren, net op het moment dat we het opmerkten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk!! Top vlees en top smaak!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, heb alleen een cocktail besteld (mango daiquiri) die meer leek op de frambozen smoothie. Drank was er doorheen gerend en er zat echt geen mango in. Gebeld en werd gezegd dat het toch echt de mango was 🤷🏻‍♀️ Geen zin in discussie dus maar zo gelaten maar een rip-off, dit niet bestellen dus.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious ribs. Coleslaw was missing.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk het BBQ gevoel thuis. Snelle levering. Broodje was wel erg koud, maar burger zelf goed warm

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel goed veel...

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk! Enige minpuntje was dat twee van de vijf maaltijden wat koud waren. Buiten dat hebben we er heerlijk van gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs (sweet) waren mals en lekker van smaak, zo van de bbq. Kortom heerlijk gegeten vanavond!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke rib-eye van de green egg, goeie salade en friet! Ongelooflijk goed verzorgd! Aan ieder detail is gedacht.. Absolute aanrader!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij konden niet naar ROAST toe dus hebben we ROAST bij ons thuis besteld. We hebben genoten, het smaakte net zo heerlijk als op de kerkbrink. Voor herhaling vatbaar. Jannie en moeder boot en dirk van Duivenbode

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een ongelooflijk lekkere borrelbox! Vooral de nacho’s met pulled pork. Echt gesmuld

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was top!! En de Gin / Tonics heerlijk!

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, vriendelijk personeel en snel klaar!

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en goed en lekker eten!

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! We hebben heerlijk zitten smullen hiervan. Voor het eerst had mijn vriend niks aan te merken op de hot spareribs die normaal nooit hot genoeg zijn.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk... ik had een pulled pork burger.... hij was helaas niet warm maar ondanks dat was hij wel heel lekker! De spareribs waren ook heel erg lekker, de loaded burger was ook erg lekker! The chicken skewer was wat minder... maar jullie hebben er een klant bij we gaan zeker nog een keer bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slappe patat, broodje niet knapperig, te zout. Voor ons niet voor herhaling. Zeker niet voor dat geld.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt prima maaltijd.Vooral de ribeye was heerlijk. Alleen jammer dat het eten,ook al haal je het zelf op,lauw is.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker gegeten en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd bezorgd, lekker , warm en eten is prima! Carpaccio van prime rib is super. En ook Fijn dat je zoete aardappel frietjes kan krijgen!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

netjes op de afgesproken tijd. eten was erg lekker

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top. Wij eten koolhydraatarm en kregen IPV friet een heerlijke salade. Snel bezorgd.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hamburgers zijn te zout, maar dan ook echt veel te zout. Beide hamburgers na enkele happen maar weg gelegd. Helaas....

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, op beloofde tijd bezorgd.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en warme bezorging. De bezorger was erg vriendelijk. Het vlees was mooi gegaard.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke smokey burgers en malse spareribs - keurig op de minuut op tijd bezorgd.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

This is the first time I have been served a burger with bread on one side only (underneath) but it didn't spoil the quality, just a bit odd. The haphazard way the cheese was spread on the nachos meant that some were completely drowned and others totally dry. Also no sauces with them and in previous orders sauces have been added. Big fan of Roast but this time it was not really up to the mark.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

As always ''SPOT ON'' and ''DELICIOUS''!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekker! Thanks! Alleen beloofde dessert vergeten mee te geven 😉. Hou vol!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet was niet alleen 3 keer gebakken maar ook 3 keer gezout en niet eetbaar helaas. De burgers waren lekker

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Came for the smoky chicken wings, but fell in love with the pulled pork loaded fries!

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Absolutely fantastic food and what a great delivery sevice from Nick!

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als de bestelling binnen komt dan zie je meteen met hoeveel liefde het is klaar gemaakt en samengesteld. Aanrader de kaas jalapeño worsten. Verrukkelijk!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Frietjes waren verrukkelijk maar te veel gezouten. Beter iets minder zodat je thuis er evt een beetje bij kan strooien

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Absolutely AMAZING FOOD as always! The burger was just ROASTLICIOUS!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enorm lekker & genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Voortreffelijk verzorgd en erg lekker! De chocolaatjes doen het goed.....

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!! En die uienringen een supercadeautje! Dank Bert

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, goed en vers

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De service is top! Altijd snel geleverd, nu al 2e keer sneller dan aangegeven. De verpakking ziet er mooi uit en eten was nog warm. Hele lekkere frieten, frisse salade bij de lekkere spareribs maakte onze vrijdagavond een goede start vh weekend.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De door ons bestelde steak en spare ribs waren heerlijk. De kwaliteit was zoals je in een restaurant zou verwachten. Heerlijk gegeten.

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb gewoon niks te klagen. Eten was heerlijk. Netjes op tijd, goed verpakt, lekker op temperatuur en heerlijk mals. Zeker niet de laatste keer dat ik bestel. Sweet ribs met fries en salade.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Genoten van heerlijk broodje met pulledpork en friet! Sla was ook lekker!

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestelde op de website . voeden zijn bezorgd 1uur15 mijn later dan verwachte bezorg tijd. Omdat hun computer error had. De probleem was dat niemand reageerde op de telefoon! Ik heb meer dan 10 keer gebeld maar niemand! Echte slechte ervaring .

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, vriendelijke bezorger

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd! Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, zoals we van Roast gewend zijn. Het vlees is perfect bereid en goed van smaak! Enige minpuntje deze keer was dat mijn maiskolf niet helemaal gaar leek, hij was erg hard en niet lekker sappig zoals normaal het geval is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer dat ik bestelde was het lekker! Sappig. Nu al twee keer was de pulled pork droog 🧐 jammer.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Vlees was ontzettend lekker. Maar 3 personen kunnen er écht niet van eten. Vooral groenten en salade was meer voor de sier. Dat is jammer want in het restaurant geniet ik juist daarvan het meest. Helaas miste er een beschrijving

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd. Eten was zoals altijd heerlijk! De kipspiezen zijn echt een aanrader! Zo mals en heerlijk gekruid. En de cheesecake is ook super.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste spareribs in Hilversum. Salade is ook lekker vers.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Een halfuur nadat wij de bestelling hadden geplaatst, stond de bezorger al voor onze deur. Het eten werd warm afgeleverd, als wij bestellen bij thuisbezorgd is dit namelijk niet altijd het geval. Top kwaliteit dus!! Zeker voor herhaling vatbaar. Compliment voor de chef voor de bereiding van de reverse seared prime-rib, flat-iron beef en de beef carpaccio, als voorgerecht.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Good food, sadly the chicken sausage being 150 grams instead of the 250 written on the website. Tiny difference in weight is fine, not 100 grams difference.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke borrelbox! Mooi op de afgesproken tijd bezorgd en het smaakte allemaal top. Als jullie blijven bezorgen, word ik vaste klant.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke smaak van de green egg weer!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uiterst smaakvol! Levering perfect op tijd

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben er nog steeds blij mee!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super veel zin in lekkere spare ribs, dus voor het eerst besteld bij Roast. Bezorging was vriendelijk en heel snel. De ribs waren heerlijk. We will meat again!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een lekkere maaltijd, goed warm bezorgd compleet met lekker pittig sausje en frisse salade. Goed plan als je een keer geen tijd of zin hebt om te koken en lokale horeca-ondernemer wilt steunen.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, netjes verpakt, goede kwaliteit. Heerlijk gegeten en de Flat Iron steak is een aanrader!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk , zoals we gewend zijn van het Roast team

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was voortreffelijk. We hadden een flat iron. Vlees zo mals! Heerlijke kruiden en saus erbij. De bestelling was precies op tijd. Complimenten en een aanrader.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging eten zoals gewoonlijk geweldig complimenten

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Temperatuur, smaken, hoeveelheid en kwaliteit was top! Het was precies zoals je van Roast kan verwachten, heerlijk dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte heerlijk. Grootte van de portie viel tegen vergeleken met de prijs. Er had wel wat meer aardappels bij gemogen of nog iets van groente oid. De bezorger was mooi op tijd. Een bakje had wat gelekt waardoor de servetten vies waren geworden, daarom vier sterren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De service en eten waren als vanouds goed. Een klein beetje Roast in de achtertuin; heerlijk!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Fantastisch dat het bezorgd is. Hoe makkelijk!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer erg lekker bedankt 👍🏻🤤

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ronduit fantastisch. Super stuk vlees wat echt geen seconde geleden heeft van het vervoer naar huis. Aanrader👍🏻

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en het eten was héérlijk

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit uitstekend. Op een perfecte manier geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top, smaak goed, alles goed. Would do it again and recommend.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben het BBQ pakket besteld. Dit was overheerlijk. We wisten alleen niet dat het nog rauw was. De kok heeft super snel het vlees klaar gemaakt en zo hebben we heerlijk gegeten. Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super smakelijk gegeten!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke burger en frites! En heel belangrijk ook nog goed warm bij thuiskomst! Zeker een aanrader, wij gaan vaker bestellen. Al hopen we natuurlijk dat het restaurant snel weer open mag zodat we daar kunnen genieten van het eten.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Gisteren heerlijk gegeten. De nachos met pulled pork en de union rings zijn echt aanraders, wat lekker zeg!!! Top dat we nu bij jullie ook kunnen bestellen. Jullie kunnen snel weer een bestelling verwachten.