Beoordelingen van ROAST Bar & Grill Hilversum

Recente recensies van ROAST Bar & Grill Hilversum

5 sterren na 64 reviews

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk... ik had een pulled pork burger.... hij was helaas niet warm maar ondanks dat was hij wel heel lekker! De spareribs waren ook heel erg lekker, de loaded burger was ook erg lekker! The chicken skewer was wat minder... maar jullie hebben er een klant bij we gaan zeker nog een keer bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slappe patat, broodje niet knapperig, te zout. Voor ons niet voor herhaling. Zeker niet voor dat geld.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt prima maaltijd.Vooral de ribeye was heerlijk. Alleen jammer dat het eten,ook al haal je het zelf op,lauw is.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker gegeten en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd bezorgd, lekker , warm en eten is prima! Carpaccio van prime rib is super. En ook Fijn dat je zoete aardappel frietjes kan krijgen!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

netjes op de afgesproken tijd. eten was erg lekker

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top. Wij eten koolhydraatarm en kregen IPV friet een heerlijke salade. Snel bezorgd.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hamburgers zijn te zout, maar dan ook echt veel te zout. Beide hamburgers na enkele happen maar weg gelegd. Helaas....

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, op beloofde tijd bezorgd.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en warme bezorging. De bezorger was erg vriendelijk. Het vlees was mooi gegaard.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke smokey burgers en malse spareribs - keurig op de minuut op tijd bezorgd.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

This is the first time I have been served a burger with bread on one side only (underneath) but it didn't spoil the quality, just a bit odd. The haphazard way the cheese was spread on the nachos meant that some were completely drowned and others totally dry. Also no sauces with them and in previous orders sauces have been added. Big fan of Roast but this time it was not really up to the mark.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

As always ''SPOT ON'' and ''DELICIOUS''!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekker! Thanks! Alleen beloofde dessert vergeten mee te geven 😉. Hou vol!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet was niet alleen 3 keer gebakken maar ook 3 keer gezout en niet eetbaar helaas. De burgers waren lekker

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Came for the smoky chicken wings, but fell in love with the pulled pork loaded fries!

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Absolutely fantastic food and what a great delivery sevice from Nick!

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als de bestelling binnen komt dan zie je meteen met hoeveel liefde het is klaar gemaakt en samengesteld. Aanrader de kaas jalapeño worsten. Verrukkelijk!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Frietjes waren verrukkelijk maar te veel gezouten. Beter iets minder zodat je thuis er evt een beetje bij kan strooien

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Absolutely AMAZING FOOD as always! The burger was just ROASTLICIOUS!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enorm lekker & genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Voortreffelijk verzorgd en erg lekker! De chocolaatjes doen het goed.....

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!! En die uienringen een supercadeautje! Dank Bert

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, goed en vers

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De service is top! Altijd snel geleverd, nu al 2e keer sneller dan aangegeven. De verpakking ziet er mooi uit en eten was nog warm. Hele lekkere frieten, frisse salade bij de lekkere spareribs maakte onze vrijdagavond een goede start vh weekend.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De door ons bestelde steak en spare ribs waren heerlijk. De kwaliteit was zoals je in een restaurant zou verwachten. Heerlijk gegeten.

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb gewoon niks te klagen. Eten was heerlijk. Netjes op tijd, goed verpakt, lekker op temperatuur en heerlijk mals. Zeker niet de laatste keer dat ik bestel. Sweet ribs met fries en salade.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Genoten van heerlijk broodje met pulledpork en friet! Sla was ook lekker!

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestelde op de website . voeden zijn bezorgd 1uur15 mijn later dan verwachte bezorg tijd. Omdat hun computer error had. De probleem was dat niemand reageerde op de telefoon! Ik heb meer dan 10 keer gebeld maar niemand! Echte slechte ervaring .

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, vriendelijke bezorger

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd! Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, zoals we van Roast gewend zijn. Het vlees is perfect bereid en goed van smaak! Enige minpuntje deze keer was dat mijn maiskolf niet helemaal gaar leek, hij was erg hard en niet lekker sappig zoals normaal het geval is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer dat ik bestelde was het lekker! Sappig. Nu al twee keer was de pulled pork droog 🧐 jammer.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Vlees was ontzettend lekker. Maar 3 personen kunnen er écht niet van eten. Vooral groenten en salade was meer voor de sier. Dat is jammer want in het restaurant geniet ik juist daarvan het meest. Helaas miste er een beschrijving

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd. Eten was zoals altijd heerlijk! De kipspiezen zijn echt een aanrader! Zo mals en heerlijk gekruid. En de cheesecake is ook super.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste spareribs in Hilversum. Salade is ook lekker vers.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Een halfuur nadat wij de bestelling hadden geplaatst, stond de bezorger al voor onze deur. Het eten werd warm afgeleverd, als wij bestellen bij thuisbezorgd is dit namelijk niet altijd het geval. Top kwaliteit dus!! Zeker voor herhaling vatbaar. Compliment voor de chef voor de bereiding van de reverse seared prime-rib, flat-iron beef en de beef carpaccio, als voorgerecht.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Good food, sadly the chicken sausage being 150 grams instead of the 250 written on the website. Tiny difference in weight is fine, not 100 grams difference.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke borrelbox! Mooi op de afgesproken tijd bezorgd en het smaakte allemaal top. Als jullie blijven bezorgen, word ik vaste klant.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke smaak van de green egg weer!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uiterst smaakvol! Levering perfect op tijd

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben er nog steeds blij mee!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super veel zin in lekkere spare ribs, dus voor het eerst besteld bij Roast. Bezorging was vriendelijk en heel snel. De ribs waren heerlijk. We will meat again!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een lekkere maaltijd, goed warm bezorgd compleet met lekker pittig sausje en frisse salade. Goed plan als je een keer geen tijd of zin hebt om te koken en lokale horeca-ondernemer wilt steunen.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, netjes verpakt, goede kwaliteit. Heerlijk gegeten en de Flat Iron steak is een aanrader!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk , zoals we gewend zijn van het Roast team

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was voortreffelijk. We hadden een flat iron. Vlees zo mals! Heerlijke kruiden en saus erbij. De bestelling was precies op tijd. Complimenten en een aanrader.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging eten zoals gewoonlijk geweldig complimenten

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Temperatuur, smaken, hoeveelheid en kwaliteit was top! Het was precies zoals je van Roast kan verwachten, heerlijk dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte heerlijk. Grootte van de portie viel tegen vergeleken met de prijs. Er had wel wat meer aardappels bij gemogen of nog iets van groente oid. De bezorger was mooi op tijd. Een bakje had wat gelekt waardoor de servetten vies waren geworden, daarom vier sterren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De service en eten waren als vanouds goed. Een klein beetje Roast in de achtertuin; heerlijk!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Fantastisch dat het bezorgd is. Hoe makkelijk!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer erg lekker bedankt 👍🏻🤤

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ronduit fantastisch. Super stuk vlees wat echt geen seconde geleden heeft van het vervoer naar huis. Aanrader👍🏻

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en het eten was héérlijk

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit uitstekend. Op een perfecte manier geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top, smaak goed, alles goed. Would do it again and recommend.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben het BBQ pakket besteld. Dit was overheerlijk. We wisten alleen niet dat het nog rauw was. De kok heeft super snel het vlees klaar gemaakt en zo hebben we heerlijk gegeten. Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super smakelijk gegeten!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke burger en frites! En heel belangrijk ook nog goed warm bij thuiskomst! Zeker een aanrader, wij gaan vaker bestellen. Al hopen we natuurlijk dat het restaurant snel weer open mag zodat we daar kunnen genieten van het eten.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Gisteren heerlijk gegeten. De nachos met pulled pork en de union rings zijn echt aanraders, wat lekker zeg!!! Top dat we nu bij jullie ook kunnen bestellen. Jullie kunnen snel weer een bestelling verwachten.